En julhälsning från SLBV

2020-12-23

💝

Vi önskar våra nuvarande och blivande följare en riktigt GOD JUL OCH ETT GOTT NYTT ÅR! Samtidigt så passar vi på att ge er en liten tidig julklapp där vi skickar med länken till en film om ett av våra projekt, som heter Star for Life. Den spelades in i februari i år, dvs före pandemin. Det är ett utbildningsprogram, som vi, genom vår partnerorganisation i Sri Lanka, driver i två befintliga skolor. Båda skolorna ligger i fattiga områden.

Vi driver flera projekt i Sri Lanka, som är riktade mot fattiga barn och handikappade. Läs mer om dem under ”Våra Projekt”. Om vi blir flera medlemmar, kan vi hjälpa fler barn i Sri Lanka. Skicka namn och mejladress till info@slbv.se, så blir ni medlem i vår förening. Årsavgiften är 300 SEK för studerande och pensionärer, 400 SEK för övriga. Vi skickar avi.

Betala gärna ett bidrag redan nu till plusgiro 900139-7 (vi har alltså 90-konto) eller swish till 1239001397. Vi hälsar dig varmt välkommen som medlem eller bara som bidragsgivare. Hjälp oss också genom att sprida denna information med era nära och kära.

Tack! Varma hälsningar

SLBV, Styrelsen

Facebook